joomla templates

---

---
Home
A+ R A-

Thuis in de Arabische wereld

E-mailadres Afdrukken PDF

Arabworld is specialist in het verzorgen van een cursus Arabische taal en cultuur. De Arabische wereld staat steeds vaker in het middelpunt van de belangstelling. Kennis van de Arabische wereld en zijn taal en cultuur is daarom belangrijk.

De ervaren docenten en vertalers (native speakers) van Arabworld zijn thuis in de Arabische wereld en bieden u een aantal diensten en produkten op het gebied van de Arabische taal en cultuur, het Midden-Oosten en de islam.

 

Produkten en diensten, voor zakelijk en privé

♦ Cursus Arabisch

Wilt u een cursus Arabisch volgen? Kies dan voor een kwalitatief hoogwaardige cursus Arabisch bij Arabworld. 'Cursus Arabisch: taal en cultuur voor beginners', 'Kennismaking met de Arabische wereld', 'Arabisch voor op reis', 'Arabic for young learners'.  

♦ Taal- en cultuurtrainingen

Op maat ontworpen taal- en cultuurtrainingen. Wij trainen u in het spreken van de Arabische taal en maken u bekend met de Arabische wereld.

 . ...  ..    /w/wWWW   Vertaal- en tolk werkzaamheden

Vertaling van documenten vanuit het Arabisch naar het Nederlands en het Engels en andersom. Snelle service en vakkundig werk van een beëdigd vertaler.

♦ Workshops en presentaties

Activerende workshops en aantrekkelijke presentaties rond thema's uit de Arabische wereld. 

  Advies op maat

Advies en begeleiding bij contacten met Arabische zakelijke partners of ter voorbereiding op een verblijf in de Arabische wereld.